Arrivals Puerto Vallarta Airport

Seattle-Tacoma International Airport (IATA afkorting: SEA) is een van de drukste luchthavens van Amerika. Het passagiersaantal ligt boven de 30 miljoen per jaar. De luchthaven wordt ook wel Sea-Tac Airport genoemd, en ligt eigenlijk in Tacoma, een aangrenzende stad direct ten zuiden van Seattle. Het is de thuishaven van Alaska Airlines en haar dochters, Horizon Air welke je in Concourse C vindt.

Er zijn dagelijks meerder vluchten met Delta Air Lines naar Seattle. Met overstap, zijn er meerdere aanbieders, vaak moet je dan overstappen op Philadelphia Airport. Seattle-Tacoma International Airport heeft 1 centraal gebouw met daaraan vier pieren, de zogenoemde concourses. Er zijn ook nog twee terminals op afstand welke zijn verbonden met een ondergronds transport systeem, dit zijn de South-Terminal en de North-Terminal.

Sinds 1949 is het een internationaal vliegveld toen Northwest Airlines begon met vluchten naar Tokio. Sindsdien is het uitgegroeid tot een onmisbaar knooppunt die de VS verbindt met alle werelddelen. Seattle leent zich bij uitstek als startpunt voor een lange autoreis waarbij je Canada kunt aandoen, en de westkust van Amerika.